سؤالات مربوط به تلاش مایکروسافت برای اجرای ویندوز 10 روی پلتفرم ARM یکی پس از دیگری جواب داده می شوند. اولین بار اواخر سال 2016 بود که خبر همکاری با کوالکام از سوی ردموندی ها به گوش رسید و چندی پیش هم نخستین لپ تاپ های مجهز به چیپست اسنپدراگون 835 معرفی شدند، محصولاتی که قرار است بهار سال آینده ویترین فروشگاه ها را اشغال کنند.
برنامههای یونیورسالی که تا پیش از این برای ویندوز ۱۰ توسعه داده میشدند، در ۳ نوع پکیج، شامل x64 ،ARM و x86 کامپایل میشدند. تا پیش از این، پکیجهای ARM تنها از برنامههای ۳۲ بیتی پشتیبانی میکردند که نمونهی آن را در سیستمعامل ویندوز ۱۰ موبایل مشاهده کرده بودیم. حال به لطف اقدام جدیدِ مایکروسافت، توسعهدهندگان این امکان را دارند تا برنامههای خود را برای پردازندههای ۶۴ بیتی تحت معماری آرم بهینهسازی کنند؛ اگرچه این قابلیت سرعت اجرای اپلیکیشنها را از جنبههای گوناگونی دچار پیشرفت میکند؛ اما، همچنان نبودِ امکان اجرای اپلیکیشنهای ۶۴ بیتی که برای پردازندههای عادی ساخته شدهاند، مشکلی است که نمیتوان از آن چشمپوشی کرد.
مایکروسافت در رابطه با این موضوع اعلام کرده است:
برای روشنگری، مایکروسافت قصد انتشار پیشنمایشی از کیت توسعهدهندگان ویندوز ۱۰ با نام ARM64 برای استور و اپلیکیشنهای دسکتاپ دارد. از طریق این کیت، توسعهدهندگان میتوانند برنامههای win32 خود را دوباره کامپایل کنند و آن را برای اجرای روی پردازندههای ۶۴ بیتی، بدون هیچگونه شبیهساز آماده کنند. به لطف این کیت توسعه، اپلیکیشنهای x64 و x86 نیز میتوانند برای اجرای بومی روی این سیستمها، دوباره کامپایل شوند. در کنفرانس بیلد پیشِ رو، جزئیات بیشتری را با شما در میان خواهیم گذاشت.